Om oss


Om oss

Vi har specialiserat oss på att förmedla hårvård med fokus på hårtransplantationer från Istanbul i Turkiet och erbjuder hårtransplantation med 100% nöjdhetsgaranti i en av Istanbuls mest Kända kliniker.

Vi förmedlar mellan Doktor Serkan AYGIN clinik.

Dr. Serkan AYGIN, är bland de första medicinska team för hårtransplantation i Turkiet, han har praktiserat inom hårfallsbehandlingar sedan 1996.
Han är född år 1968. Han avslutade sin grundläggande medicinska utbildning i Istanbul Capa Medical Faculty. Han avslutade sin kliniska farmakologi bosättningsträning vid Istanbul University och Dermatology specialitet utbildning på Vakıf Gureba sjukhus. Hon arbetade som Dermatologistsekreterare inom kliniken för dermatologi och hårsjukdomar i Vakıf Gureba sjukhus. Dr Serkan Aygin har alltid varit fokuserad på konceptet specialisering och har genom åren följt noga alla utvecklingar, tekniker och innovationer inom hårtransplantation. Han anses vara en av de första kirurgerna för att utföra hårtransplantationsförfaranden. Han är en av de ledande läkare vars bidrag har haft stor inverkan på det världsomspännande rykte som Turkiet har etablerat i hårtransplantation. Under de första åren utförde han hårtransplantationsoperationer med hjälp av FUT-teknik. Han är bland de första läkarna som utövar FUE-tekniken, en metod som har utvecklats under hans medicinska yrkes framåtskridande år och används fortfarande över hela världen. Dr. Dr Serkan Aygın Clinic, som tjänar i sitt eget centrum. Serkan agerade på principen om att kvalitet bör ges betydelse inom alla områden av tjänsten för att säkerställa framgången för operationen, för att säkerställa patientens tillfredsställelse och att få patienterna att känna sig bekväma och säkra. Inom denna period har Dr Serkan Aygin och hans medicinska team utfört hårtransplantationsförfaranden på många patienter från europeiska och arabländer och som ett resultat av de framgångsrika resultaten av dessa operationer har efterfrågan fortsatt att stiga med varje passande år, Dr Serkan Aygin Clinic till en klinik som erbjuder hårtransplantationstjänster vid internationella kvalitetsstandarder i Turkiet. Ojämförliga nyheter om Dr Serkan Aygin och Hårtransplantation i Turkiet, har publicerats på många välrenommerade internationella TV-kanaler, tryckta medier och onlinetidningar.

Med FUE-tekniken har Dr. Serkan Aygin behandlat ett stort antal patienter över hela världen som har kommit igenom referenser och genom att utvärdera de erhållna hårtransplantationsresultaten har han alltid varit i strävan efter att göra kontinuerliga förbättringar av de tekniker som utövas, den medicinska enheter som används och i processutveckling. Hans strävan efter kontinuerlig förbättring var att få sina patienter att känna sig mer bekväma under hårtransplantationsprocessen, för att påskynda läkningsprocessen och för att få ett mer naturligt utseende, vilket i sin tur ledde honom att experimentera med ett antal innovativa tillvägagångssätt under Process för att utveckla nya hårtransplantationsmetoder. Dr Serkan Aygin tillämpar också DHI-tekniken för hårtransplantationsprocedurer; en metod som skiljer sig från FUE-tekniken på sättet hårsäckarna transplanteras och han väljer alltid den mest lämpliga metoden som överensstämmer med behoven hos varje patient.

Han införlivade appliceringen av nålfri bedövning i hårtransplantationsförfaranden i syfte att minska smärtan som kände under bedövningsprocessen. Han införde Sapphire FUE-tekniken till Turkiet i början av året 2018. Dr. Serkan Aygın fortsätter att genomföra hårtransplantationsoperationer med hjälp av Sapphire FUE och DHI-teknikerna som han nyligen antogs. Dr Serkan Aygin har ett högt respekterat internationellt rykte på internationella konferenser, möten och symposier. Han ger föreläsningar om den senaste utvecklingen inom hårtransplantation och delar sina erfarenheter med deltagarna inbjudna. Under sina besök i utlandet kommer han också tillsammans med sina tidigare patienter och visar deras slutresultat. Tillsammans med hans medicinska yrke har Dr. Serkan Aygin också en passion för konst. Han samlar unika och värdefulla konstverk och njuter av att visa några av hans konstverk inom kliniken. Kliniken lockar också uppmärksamhet hos patienter som kommer från utlandet med sin estetiska, moderna och uppfriskande miljö och genom konstverket som innehåller sätt att skapa en andlig atmosfär.

Dr. Serkan Aygin i Världen

Dr Serkan Aygin har också blivit inbjuden till Italiens mest populära tv-show; Quinta Colonna. Dr Serkan Aygın reste från Turkiet för att delta i tv-programmet, som sändes live. Under showen uttryckte patienter som hade hårtransplantation på Dr Serkan Aygin Clinic sina tankar. Även om de italienska tillverkarna tycktes vara opartiska, höll de till viss del några fördomar över Turkiet. Men efter att ha hört de italienska patienternas upplevelser och uttryck fick de möjlighet att ompröva sin synvinkel. En patient som hade genomgått ett hårtransplantation operation visade att han efter att ha spenderat tusentals euro för en italiensk läkare, träffade han Dr Serkan Aygin; hans räddare detta förändrade kursen av tv-serien på ett ögonblick. Som patienten förklarade att han efter att ha haft en hård hårtransplantation i Italien hade han kommit till Dr Serkan Aygin för att få sin tidigare operation korrigerad, vilket lämnade honom med nytt och vackert hår, betonade han sedan att Dr Serkan var hans livräddare. Detta uttryck var vändpunkten, den mest minnesvärda delen och enastående egenskap hos tv-servern. Den italienska talkhowen Iene Show utarbetade ett program som omfattade historien om patienter som reste från Italien till Istanbul för hårtransplantation, varför de föredrog Dr. Serkan Aygin Clinic och hela deras transplantatresor.

Under programmet delade patienter som genomgått hårtransplantation på Dr Serkan Aygin Clinic alla sina erfarenheter under hela sin hårtransplantationsresa inom en humoristisk atmosfär. Patienter som delade sina erfarenheter av att ha en hårtransplantation på tv-servern kallad “Journey to Hair Transplantation” har båda banat vägen för Turkiet att få mer erkännande och har också fungerat som en indikator på vikten italienarna har kopplat till Dr. Serkan Aygin. Dr Serkan Aygin var “hedersgäst” på Starlite Gala 2016. Under evenemanget frågade Antonio Banderas, som var värd för det speciella tillfället, Dr Serkan Aygin och under sin konversation, Banderas frågade om hårtransplantation för sin vän och Dr Serkan delade sina tankar och gav också information om de nya applikationerna som teknik som sker inom hårtransplantation. Genom att ta emot en särskild utmärkelse vid galan, som anses vara en av de viktigaste organisationerna i Spanien, har Dr. Serkan Aygin återigen representerat Turkiet inom hårtransplantation.

Vår Klinik

Dr. Serkan Aygın klinik samlar de tjänster vi erbjuder till våra patienter under 7 rubriker. Sedan 1996 har Dr. Serkan Aygin bara utfört hårtransplantations teknik och erbjuder hårbehandlingar. Hårtransplantationsoperationer utförs i Turkiets mest prestigefyllda sjukhus, vilket också rankas som ett av de bästa i världen. Vi erbjuder rådgivningstjänster och avkopplingsområde före och efter operationen, med syfte att ge våra patienter en bekväm upplevelse. Alla medicintekniska produkter som används vid hårtransplantation och andra behandlingar är enstaka. Det är vår grundläggande princip att våra patienter inte debiteras några extra avgifter förutom det pris som anges i handlingsplanen. Alla patienter som har genomgått en operation får ett intyg om garanti. Det är en möjlighet att besöka de länder där våra patienter är verksamma och att kontrollera resultaten av operationen även i sina egna länder. Med alla dessa attribut siktar Dr. Serkan Aygin Clinic på att ge vård och omsorg för sina patienter. Vi tror på filosofin; “Erfarenheten hos en patient är erfarenheten av alla våra patienter”.

Kontakta oss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.