Ögonbrynstransplantation


Ögonbryn är en mycket karakteristisk del av människans ansikte. Flera skäl som att ta bort ögonbryn från samma område under lång tid, vissa hudsjukdomar, permanent smink, kemoterapi kan orsaka håravfall. Ögonbrynstransplantation krävs när ögonbrynen inte växer tillbaka om 1-2 år. Ögonbrynstransplantationsoperationer utförs för att återställa förlorat hår på ögonbrynen. Med en ögonbrynoperation kan folk få tillbaka sina naturliga snygga och intensiva ögonbryn.

FUE ögonbrynstransplantation

Vid hårtransplantationsoperationer kräver ögonbrynstransplantation mest uppmärksamhet och vård. I FUE ögonbrynstransplantationsoperationer är det viktigt att ge ett naturligt och realistiskt utseende. För detta bör vinkling och krökning av transplanterade transplantat vara naturligt och en specialist måste utforma ögonbrynsformen noggrant. Dr Serkan Aygın Clinic ögonbryn operationer utförs av FUE teknik samma som andra hårtransplantationsoperationer.

Stegvis Ögonbrynstransplantation:

Samråd:

Ögonbrynsformdesign bestäms under samråd.

Operation:

FUE ögonbrynstransplantationsoperationer utförs under enkel lokalbedövning. I ögonbrynsoperationerna som utförs av Dr. Serkans metod för FUE extraheras hårtransplantationer en efter en med de tunnaste stansarna med hjälp av en mikromotor och enstaka hårtransplantationer implanteras noga till mottagarområdet. Operationen tar ca 2-3 timmar.

Rengöring & PRP:

Dag efter operationen får patienterna städning och PRP-behandling vid kliniken.

Vem är rätt kandidater för ögonbrynstransplantation?

Personer som har partiell eller fullständig ögonbryn förlust är bra kandidater för en ögonbryn operation.

Resultat:

Transplanterad hårväxt kan observeras inom 3 månader. Fullständiga resultat kan ses på 6-8 månader.