Hår Mesoterapi


MESOTERAPI är inte en komplementär medicin eller ett alternativt läkemedel. Det är namnet på tillämpningen av meditationer genom intradermal eller subkutan injektion. Målet med denna teknik är att få berörda områden och medicineringsanvändningsområdet närmare varandra.

Hur arbetar MESOTERAPI Behandling för håravfall?

Denna behandling används för att stoppa håravfall, förbättra kvaliteten på befintligt hår och aktivera ny hårväxt. Små doser av utvalda läkemedel appliceras på huden med speciella nålar. Det är en lokal behandling som påverkar det implicerade området. MESOTERAPI-behandling kan appliceras på hårbotten vid vissa perioder. Denna metod är överlägsen de andra konventionella läkemedelsbehandlingarna eftersom det är en mycket effektiv behandling med en liten mängd medicin som skulle orsaka mindre eller inga biverkningar.

Vad förväntas efter MESOTERAPI?

Olika typer av mediciner som används för hårväxt i MESOTERAPI. Några veckor efter första applikationen observerades förbättring av hår. Efter sex veckor börjar nytt hår växa igen i drabbade områden och blir vanlig hårstruktur. Tillämpningar bör upprepas under en viss period. Applikationsindikationer av hårbotten MESOTERAPI Mänskligt hårförlust (androgenetic alopecia), tidig inledande av behandling är den mest effektiva processen hos män.

  • Traction Alopecia (håravfall på grund av dragkraft eller dragning)
  • Alopecia areata (Sycosis Vulgaris)
  • Efter födsel hårförlust
  • Diffus håravfall (en allmän håravfall, oftare hos kvinnor)
  • Några av hårbotten sjukdomar (psoriasis, laven, seborrheic dermatit, etc.)

Tidig inledande av behandling är effektiv hos män.

Vilka är inte bra kandidater för MESOTERAPI?

Gravida kvinnor, ammande kvinnor, personer med immunologisk sjukdom, cancerpatienter, personer med diabetes och de som har antikoagulant terapi är inte lämpliga patienter för MESOTERAPI.