Hårtransplantation av Skägg, Mustasch, Polisonger


Skägg och mustaschtransplantation är ett förfarande som utförs för män som antingen upplever håravfall på skägget och mustasch eller kan inte odla ett skägg. Precis som hår, skägg och mustasch spelar också en stor roll i en mans utseende. Skäggtransplantation och mustaschtransplantation är den bästa lösningen för skägg och mustaschhårförlust orsakad av testosteron, för män som vill ha intensiv och regelbunden skägg eller mustasch. Du kommer att kunna återfå ditt ansiktshår tillbaka genom att genomgå ett skäggtransplantationsförfarande.

FUE Skägg & Mustache Transplantation

När det gäller skäggtransplantation är Dr Serkan Aygın Clinic en av de mest erfarna och välkända klinikerna i Turkiet. Patienterna har samma fördelar med Dr.Serkan Aygın Clinics metod för FUE vid skäggtransplantation som de tar i hårtransplantation. Med micro FUE metoden extraheras hårtransplantat från baksidan av ditt huvud mellan två öron en efter en och transplanteras i mottagarområdet. FUE-ansiktstransplantationsoperationer utförs under lokalbedövning, och precis som i hårtransplantation upplevs ingen svår smärta eller värk. Det kommer inga ärr eller stygn efter operationen.

Stadier av skägg och mustaschtransplantation:

Samråd:

Förfarandet börjar med läkarundersökning som alla transplantationsoperationer. Två huvudpunkter beaktas i samråd. För det första behovet av mottagarområde och för det andra antalet transplantat som kan erhållas från givarområdet.

Operation:

Skägghårets växtriktningar beaktas under förfarandet för ett framgångsrikt, naturligt utseende. Det finns två huvuddelar av skäggtransplantationsproceduren som andra hårtransplantationer; respektive graft extrahering och genomförandet av transplantat till mottagare området. Givarhår kommer att tas från området mellan de två öronen på nacken och kommer att implanteras en efter en med Dr.Serkan Aygıns metod för FUE.

Rengöring & PRP:

Dag efter operationen får patienterna rengöring och PRP-behandling vid kliniken. Innan du lämnar kliniken får du specifika instruktioner om poäng för att ta hänsyn till den postoperativa perioden och kommer också att ges en demonstration av hur du tvättar ditt hår.

Vem är rätt kandidater för en skäggtransplantation?

Män som önskar ett naturligt utseende intensivt skägg eller mustasch kan välja att ha en skäggtransplantationsoperation på Dr Serkan Aygın Clinic. Män som lider av skägg håravfall på grund av eller har patchiness skägg med tillräckligt med donor hår är de rätta kandidaterna för skäggtransplantation.

Återhämtning:

Efter en vecka kommer det transplanterade området att se väldigt naturligt ut. Återvinning av givareområdet är också snabbt, på 15 dagar får du det utseende du hade före operationen. Återställningsinstruktionerna är samma som FUE-hårtransplantationsförfarandet. Efter sex månader ser patienterna det mesta av slutresultatet, och på 12-18 månader är det möjligt att se ett intensivt och naturligt ansiktshår.

vardot_mustache2-min

Skäggtransplantation

Detta ingrepp är lika framgångsrik som en hårtransplantation för hårbotten.

HÅRTRANSPLANTATION AV SKÄGG, MUSTASCH, POLISONGER

Tillgänglighet av skägg och mustasch är mycket viktigt för män när det gäller självförtroende (precis som att ha frisk och tät hår på huvudet). Män kan lika mycket lida av otillfredsställande skägg och mustasch problem som de lider av hår problem.

Tillgänglighet av skägg och mustasch är mycket viktigt för män när det gäller självförtroende (precis som att ha frisk och tät hår på huvudet). Män kan lika mycket lida av otillfredsställande skägg och mustasch problem som de lider av hår problem.

Hur skägg och mustasch transplantation utförs?

Svar Ja! Skägg och mustasch transplantation utförs genom att ta bort hår från håriga området mellan öronen på baksidan av halsen som är känd som den säkert givarområde för män.

Precis som hårtransplantation utförs skägg och mustasch transplantation med FUE tekniken. Ingen allvarlig smärta eller värk upplevs i ansiktet transplantation precis som i hårtransplantation.

Detta ingrepp är lika framgångsrik som en hårtransplantation för hårbotten.

Kontakta oss