Efter FUE


Efter FUE Hårtransplantation

Vad du kan förvänta?

1:a Natten:

Efter hårtransplantation har du ett bandage på din donordel och ett hårband runt pannan för att undvika svullnad i ansiktet. Du kommer att se små skorpor i mottagarområdet och små röda hål på givarområdet som kommer att läka inom 15 dagar. Du kan känna lite svullnad, klåda och mild smärta för ett par dagar efter hårtransplantationen. Dessa symtom kan minskas med isapplikationer, mjukgörande lotioner eller något symptomatiskt läkemedel som rekommenderas av läkaren.

DAG 1

Vi kommer att tillhandahålla postoperativ rengöring och PRP behandling på vår klinik. Efter rengöring kommer ditt bandage att tas bort.

DAG 3

Du bör starta hårborttagning efter hårborttagning. du kanske har det första håret i vår klinik också. Vi kommer att rekommendera dig ett schampo och en lotion och beskriva hur du tvättar ditt hår de närmaste 15 dagarna. Tvättning hjälper till att ta bort scabs och hjälpa till med läkningsprocessen.

DAG 5-7

Transplanterade transplantat blir starkare, och de kommer inte att falla genom att röra. Du bör undvika att skrapa. 4-5 dagar efter operationen börjar håret i det transplanterade området falla ner och detta fortsätter i 2-3 månader. Därefter börjar det nya permanenta håret att växa.

DAG 15-30

Ditt utseende blir regelbundet inom 2-3 veckor; folk skulle inte förstå att du hade en hårtransplantationsoperation.

Månad 1-3

Chock håravfall upplevt under denna period och sedan börjar det transplanterade håret växa.

Månad 4-6

I 4: e månad kommer återtillväxten att öka och inom den 6: e månaden ser du hälften av resultatet och känner igen några uppenbara förändringar.

Månad 6-12

Transplanterat hår kommer att fortsätta växa och bli tjockare.

Månad 12-18

På 12-18 månader ser du det slutliga resultatet av din hårtransplantationsoperation. Du kommer att få utseendet på mer intensivt, längre och tjockt hår.

Slutresultatet kommer att visas 12 till 15 månader efter operationen på framsidan och 18 till 20 månader på kronområdet.